Bölmə:Mətbəx
Adana kababı belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
May 31, 2021
Kabablar Orta Şərq coğrafiyasının vazkeçilməz yeməklərindəndir. Ərəbcədə “bişmiş, qızarmış” mənasını verən kabab, lüğəti...
Türkiyənin məşhur şirniyyatı “Fırında sütlüaç”: Onu hazırlamaq üçün…
May 27, 2021
Südlə hazırlanan şirniyyatlar Türkiyə mətbəxinin əvəzsiz desertlərindəndir. Asanlıqla həzm olunan, yüngül və faydalı olan südlü şirniyyat...
“Xəzər” salatı necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
May 24, 2021
Azərbaycan mətbəxinin hər hansı bir yeməyi kulinariya şedevridir. Şah əsərlərdən biri də Xəzər salatıdır. Bildiyiniz kimi Xəzər dənizi nərə...
Kabak dolması necə hazırlanır?
May 20, 2021
Ərzaqlar: -5-6 ədəd kabak -1 ədədsoğan -1 su stəkanı düyü -Fıstıq -Zeytun yağı -Duz -İstədiyiniz ədviyyatlar -Şüyüd -Rəndələnmiş pomidor -Yarım...
Məşhur Alman yeməyi “Frikasse” – “YABANCI DAD”
May 17, 2021
Alman mətbəxinin ləziz təamlarından olan və bu gün “Gencale.az” saytının “Yabancı dad” rubrikasında sizə təqdim edəcəyimiz qaymaqlı frikasse...
Pankek necə hazırlanır?
May 06, 2021
Ramazan ayında oruc tutanlar iftar və imsaq süfrələrinin reseptləri ilə maraqlanırlar. Dadlı, eyni zamanda doyumluluq hissi yaradan yeməklər isə hər bir...
Özbəklər plovu necə hazırlayır? – “YABANCI DAD”
May 03, 2021
“Gencaile.az” saytının “Yabancı dad” rubrikasında bu dəfə oxucularımıza özbək aşının hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik....
Əriştəli yaşıl mərcimək şorbasını belə hazırlayın
Apr 29, 2021
Əgər iftar saatının yaxınlaşmasına baxmayaraq hələ də hansı yeməyi hazırlayacağınıza qərar verməmisinizsə, bu yazını sona qədər oxumağınız və...
Begova şorbası necə hazırlanır? – “YABANCI DAD”
Apr 26, 2021
“Gencaile.az” saytnın “Yabancı dad” rubrikasında bu dəfə oxucularımıza Bosniya və Herseqovina mətbəxindən Begova şorbasının hazırlanma qaydasını...
Ramazanda uzun müddət tox saxlayacaq – YUMURTALI 4 RESEPT
Apr 22, 2021
Tərkibi proteinlə çox zəngin olan yumurta başqa qidalarla birləşdikdə təsir gücünü daha da artırır. Bu baxımdan yumurtadan hazırlanmış qidalar daha...
SON MÜZAKİRƏLƏR