Bölmə:Mətbəx
“Harda nə yeyək?” – TAİLAND MƏTBƏXİ
Apr 09, 2018
Kimsə özü üçün Tailandı artıq çoxdan kəşf edib, amma indiyədək turistlərin çoxu hələ də bu ölkəyə getməyə tərəddüd edir. “Məni orada nə...
Qaşıq, çəngəl, bıçaq necə yaranıb? – MARAQLIDIR
Apr 06, 2018
Gündəlik həyatda çox istifadə etdiyimiz və yemək yeməyimizə kömək edən qaşıq, çəngəl, bıçağın tarixi ilə heç maraqlanmısız? Necə yaranıblar...
Qaraciyər əslində belə bişirilməlidir – DÜZGÜN QAYDASI
Apr 04, 2018
Qaraciyər yeməyi sevənlər çox olsa da, bəzi şəxslər onu xoşlamır. Amma mütəxəssislər qaraciyər yeməyin orqanizmə faydalı olduğunu bildirirlər....
“Harda nə yeyək?” – MACAR MƏTBƏXİ
Apr 02, 2018
Bu gündən başlayaraq hər həftə sizə təqdim edəcəyimiz bu yeni – “Harda nə yeyək?” rubrikasında xarici ölkələrin mətbəxi ilə tanış...
Ev şəraitində şəkərsiz şokolad hazırlamağın YOLLARI
Mar 30, 2018
Mövzu şokolad olan zaman bir çox insan əziyyətlə riayət etdiyi pəhriz rejimini pozur, bəziləri isə idman zallarında itirdiyi kaloriləri və saatlarını...
Qozlu çiy kiftənin hazırlanma qaydası – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Mar 26, 2018
Bu günə kimi heç qozlu çiy kiftə hazırlamısınız? Yəqin ki, əksər xnımların cavabı “YOX”dur. Qozlu çiy kiftə haqda danışmağımız əbə...
Azərbaycan mətbəxinin 10 şah yeməyi
Mar 23, 2018
Azərbaycan milli mətbəxi dünyanın ən qədim, zəngin və dadlı mətbəxlərindən biridir. Bunu Azərbaycanın qonağı olan və bu nemətlərdən dadan hər bir...
Bakı qurabiyəsini BELƏ HAZIRLAYIN
Mar 22, 2018
Azərbaycanın ləzzətli milli şirniyyatları var. Hər bölgənin özünəməxsus dadlı şirniyyatları çay süfrələrinə xüsusi ləzzət verir....
Mətbəximizin ətirli şahzadələri – Novruz dadları
Mar 21, 2018
Ədviyyatların qoxuları özümüzü, adətən, nağıllarda hiss etməyimizə səbəb olur. Zəfəran, hil, darçın, mixək, cirə, razyana… Novruz...
Novruz süfrəsi necə olmalıdır?
Mar 20, 2018
Novruz bayramında diqqət ediləsi məqamlarda ən vacibi süfrə tərtibatıdır. İnanclarımıza görə, süfrəyə düzülən nemətlər nə qədər bol, çeşidli...
SON MÜZAKİRƏLƏR