piroq

Çiyələkli may piroqu – RESEPT

Baxış sayı: 2. 232

 Çiyələkli piroqun hazırlanma qaydasını təqdim edirik:


Tərkibi:

2 yumurta
1 st. şəkər tozu
1 st. qatıq
1 st. un
100 q kərə yağı
1 ç.q. soda
1 x.q. sirkə
300 q çiyələk

krem:
1 st. xama
3 x.q. şəkər tozu

üzərinə:
çiyələk

2 yumurtanı 1 st. şəkər tozuyla çalın.

Yağı əridin, 1 st. qatıq, 1 st. unla birlikdə yumurtalı qarışığa əlavə edin. Mikserlə çalın. Sodanı sirkədə öldürüb xəmirə qatın. Çiyələk əlavə edib qarışdırın.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-30 dəqiqə bişirin. Bişib-bişmədiyini kibrit çöpüylə yoxlayın.

1 st. xama ilə 3 x.q. şəkər tozunu çalın.

Piroqu soyudub üzərinə krem çəkin. Bolluca çiyələklə bəzəyin.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir