imsaq

İmsakda bunları bişirib yeyə bilərsiniz – RESEPT

Baxış sayı: 1. 621

Müqəddəs Ramazan ayının 9-cu gününü yaşayırıq. Hər imsak vaxtı iftardan qalan yeməkləri yemək istəmirsinizsə, “Gencaile.az” Aile.lent.az-a istinadən təqdim etdiyi bu praktik yeməkləri hazırlaya bilərsiniz.

Yumurtalı smit

1 smit

1 yumurta

Rəndənmiş holland pendir

Kərə yağı

İstiot

Hazırlanması:

Smiti ortadan ikiyə bölün. Tavada əritdiyiniz kərə yağında smiti rəngi dönənə qədər qızardın. Tam ortasına yumurtanı qırın. Küncütlü hissəsinə rəndələnmiş holland pendiri və istiot əlavə edin. Üzərini bir qapaqla bağlayıb yumurtanı istədiyiniz həddə bişirin. Nuş olsun!

Tost maşınında kartof çipsi

İmsak üçün bir digər praktik resept isə tost maşınında kartof çipsidir. Praktik və ləzzətli bu qidanı ancaq özünüz yemək istəyəcəksiniz.

Ərzaqlar:

3 kartof

Holland pendiri

Duz, istiot, zeytun yağı

Hazırlanması:

Kartofları və holland pendiri rəndələyin. Bir miqdar duz, istiot və zeytun yağını əlavə edib qarışdırın. Tost cihazına yağlı kağızı yayın. Qarışımı yağlı kağız üzərinə eyni miqdarda yerləşdirin və 15 dəqiqə bişirin.

Yağsız kabak

Ərzaqlar:

2 kabak

1 kök

Təzə soğan

Cəfəri

Şüyüd

2 yumurta

Qabartma tozu

Ala bildiyi qədər un

Hazırlanması:

Bütün bunları rəndələyin. Yumurta qabartma tozu və unu da əlavə edib 180 dərəcəlik sobada 25 dəqiqə bişirin. Nuş olsun!




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir