spagetti

Ləzzətli spaqetti bişirməyin qaydaları

Baxış sayı: 1. 339

Spaqetti bişirərkən diqqət etməli olduğunuz xırda cəhətləri nəzərə alsanız, yeməyiniz daha dadlı olar. “Gencaile.az” ləzzətli spaqetti bişirməyin qaydalarını təqdim edir.

– Spaqettini qaynadarkən suyuna bir az kərə yağı və ya qarğıdalı yağı əlavə etsəniz makaronlar bir-birinə yapışmaz.

– Su qaynadıqda makaronu suya əlavə etməzdən əvvəl suya bir-iki çimdik duz əlavə edin. Əgər su qaynamamışdan öncə duzu əlavə etsəniz, su gec qaynayar.

– Makaron qaynadıqdan sonra soyuq suyun altına tutun. Makaronlarınız bir-birinə yapışmayacaq və dənə-dənə qalacaq.

– Əgər makaronun üzərinə tökmək üçün hazırladığınız sousu yağlı etsəniz makaronun yağını çox etməyin.

– Makaronları qaynadarkən dərin və iri qazanlarda qaynadın ki, yapışmasın.

– Qaynatmaq üçün suya 1-2 ədəd xırda doğranmış soğan, kök və fərqli tərəvəzlər əlavə etsəniz onların dadı bir-birinə qarışar və çox ləzzətli bir spaqetti əldə edərsiniz.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir