sarma kabab

Sarma kabab – HAZIRLANMA QAYDASI

Baxış sayı: 169

“Gencaile.az” saytının ənənəvi olaraq hər həftənin ilk günündə oxucularına təqdim etdiyi  “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sarma kababın hazırlanma qaydasını təqdim edirik.

 

Tərkibi:

Can əti – 150 qr.

Toyuğun döş əti – 150 qr.

Kəklikotu – 100 qr.

Qatıq – 100 qr.

Duz – istiot zövqə görə

 

Hazırlanması:

Can əti toxmaqla döyülür. Kəklikotu, duz, istiot vurulur. Sonra toyuq da döyülüb, ( duz, istiot vurulub) üstünə qoyulur. Rulet şəklində bükülüb, manqalda bişirilir. Qatıq boşqaba tökülür, ət 5 hissəyə bölünüb, boşqaba düzülür. Qarnir kimi yanında düyü verilir




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir