Bölmə:Mətbəx
Yumşaq olması üçün əti necə bişirməli?
Dek 02, 2016
Hər kəs yumşaq ət yemək istəyir. Bəs bu cür ət necə bişirməliyik? Ətin suyunu itirmədən bişirməyin 6 üsulunu bilməklə mətbəxdə daha səriştəli...
“Kibrit çöpü” peçenyesi – FOTO
Noy 19, 2016
Tərkibi (57 ədəd): xəmir: 250 q un 125 q şəkər pudrası 125 q kərə yağı 1 paket vanil 1 çimdik duz 2 yumurtanın sarısı 2 x.q. soyuq süd qlazur: 1...
Mətbəxdə xanımların işini asanlaşdıracaq 20 tövsiyə
Noy 17, 2016
Xanımların sevimli məkanı olan mətbəxlə bağlı gizli ipuclarını topladıq. Bunlara riayət etməklə mətbəxdə həyatınızı asanlaşdıra biləcəksiniz....
Adı qəribə, dadı fərqli: qadın budu küftəsi – RESEPT
Noy 16, 2016
Fərqli bir dad axtarırsınızsa, “Gencaile.az”-ın təqdim etdiyi qadın budu küftəsini sınaqdan keçirin. Adı qəribə səslənsə də, dadı fərqli...
Dadlı keks bişirmək üçün bir neçə tövsiyə
Noy 14, 2016
Mətbəxdə bacarıqlı olmaq üçün illərlə təcrübə qazanmaq lazımdır. Amma bəzi məsləhət və tövsiyələri bildikdən sonra hər bir qadın mətbəxdə...
Keyfiyyətli makaronu necə tanıyaq?
Noy 11, 2016
Makaronun ilk dəfə harada hazırlandığı bu gün də mübahisəlidir. Bəzi mənbələrə əsasən, makaron İtaliyaya 13-cü əsrdə Marko Polo tərəfindən...
Limonlu keksi belə hazırlayın – RESEPT
Noy 10, 2016
Çay süfrəsində qonaqlara təqdim edə biləcəyiniz bu keks şübhəsiz çox bəyəniləcək. “Gencaile.az” limonlu keksin hazırlanma qaydasını sizə...
Mətbəxdə bilməyiniz lazım olan əhəmiyyətli ipucları
Noy 02, 2016
Tərəvəzləri duzlu suda yumağı vərdiş halına gətirin. Duzlu su tərəvəzləri daha təsirli və tez təmizləyər. Sobanıza sinmiş pis yemək qoxuları...
İspanaqlı tortu belə hazırlayın – RESEPT
Okt 26, 2016
Tərkibi: 3 yumurta 1 stəkan duru yağ 1 stəkan şəkər tozu 2 stəkan un 1 stəkan blenderdə çəkilmiş çiy ispanaq yarpağı 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil...
Bildiyimiz və bilmədiyimiz yemək bişirmə üsulları
Okt 19, 2016
Yemək bişirmək bir sənətdir. Bu sənətin də müxtəlif növləri var. Bir çox xanımlar bu üsulları bilsələr də, bəzilərimiz yemək bişirməyin hansı...
SON MÜZAKİRƏLƏR