almali sakaladli piroq

Alma ilə şokoladlı piroq necə hazırlanır?

Baxış sayı: 733

İnqrediyentlər

2 x.q. yağ

4 ədəd yumurta

150 qram  şəkər tozu

30 qram kakao-toz

2 ç.q. qabartma tozu

100-150 qram un

2-3 ədəd alma

 

Hazırlanma mərhələsi

Almalar soyulur, nazik doğranılır. Yumurtanı şəkər tozu ilə yaxşı çalıb, kakao, un və qabartma tozu əlavə edilərək, ehtiyatla qarışdırılır. Alma əlavə edilir, ehtiyatla qarışdırılır. Formaya yağ çəkilir, xəmir əlavə edilir. Soba qabaqcadan 180 dərəcəyə qədər qızdırılır, piroq 30-40 dəqiqə bişirilir.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir