Arıqlamağa kömək edən ədviyyatlar

Baxış sayı: 2. 389

Bəs maraqlıdır, hansı qidalar iştahanı artırır:

Müxtəlif ətirlər: yerkökü, nanə və yaşıl almanın ətrini gündə 20-30 dəfə iyləmək.

* Cökə dadı verən çayları qəndsiz içmək.

* Çərəzlər, xüsusilə badam yemək

Vəzəri, cəfəri, ispanaq kimi yaşıl lifli tərəvəzlər və heyva yemək mədənin həcmini genişləndirərək toxluq hissi yaradır.

Kifayət qədər zülal qəbul etmək. İnsanı kökəltməyən az yağlı, zülal tərkibli qidalardan (yumurta ağı, dərisiz toyuq əti, süd və balıq) faydalanmaq.

Sarı ləbləbi, buğda çörəyi, vələmir əzməsi, yaşıl və sarı mərcimək, qırmızı lobya kimi şəkəri olmayan taxıl və paxlalı bitkilərdən istifadə etmək.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir