arpali eriste

Arpalı əriştə şorbası necə hazırlanır?

Baxış sayı: 583

Tərkibi:

1 xörək qaşığı kərə yağı

2 xörək qaşığı zeytun yağı

Yarım xörək qaşığı tomat pastası

Yarım xörək qaşığı bibər pastası

4 stəkan su (Toyuq suyu)

4 xörək qaşığı arpa əriştə

1 çimdik cəfəri

1 böyük sarımsaq

 

Hazırlanması:

Çox praktik və çox asandır, bu şorba əslində hamımızın sevdiyi bir ləzzətdir. Sizə tam ölçülmüş və ləzzətli bir resept verirəm.

Kərə yağını əridək, zeytun yağı əlavə edək, 1 diş sarımsağı rəndələyib, əlavə edək, 1-2 çevirin. Sonra tomat pastası əlavə edin, qovurun və suyu əlavə edin (Toyuq suyu).Arpa əriştəsini əlavə edib əriştə yumşalana qədər bişirin.

Sonda cəfərini bir neçə santimetr kəsin və üzərinə səpin.

Nuş olsun!




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir