Bölmə:Mətbəx
Balıq küftəsini belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 20, 2023
“Gencaile.az“ saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə balıq küftəsinin hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik. ...
Sağlam yeməklər bişirmək üçün 5 addım
Noy 16, 2023
Hamımız yeməklərmizin daha sağlam bir hala gətirməyin yollarını axtarırıq. Bunu reallaşdırmaq üçün bütün yemək üsullarımızı dəyişdirməyə...
Qarğıdalı keksi belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 13, 2023
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə qarğıdalı keksinin hazırlanmasından bəhs edəcəyik. ...
Balqabaq şirniyyatı necə hazırlanır? – “ŞİRİN SÜFRƏ”
Noy 06, 2023
Türkiyə mətbəxinə 17-ci əsrdə daxil olmuş, ana vətəni Amerika olan bir bostan bitkisindən bəhs edəcəyik bu gün: Zoluşka nağılında faytona çevrilən,...
İdeal plov hazırlamaq üçün A-dan Z-yə hər şey
Noy 02, 2023
Ölkəmizdə 200-dən çox plov növü var: şeştərəngi plov, şaşəndaz plov, qır-qır plov, əriştə plov, nar plov, şirin plov, meyvə plov, fisincan plov,...
Dünyanın ən dadlı 9 omleti – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Okt 30, 2023
Səhər yeməyini daha ləzzətli və daha sürətli etmənin yollarından biri yumurtadan hazırlanmış omletdir. Dünyanın müxtəlif ölkələrində bu yeməyi daha...
Evdə hazırlaya biləcəyiniz üç sərinləşdirici limonad
Okt 26, 2023
Zəncəfilli laym Tərkibi: Qazlı su – 500 ml Laym – 4 ədəd Zəncəfil – 20 q Şəkər – 60 q Su – 20 ml Buz Hazırlanma üsulu:...
Soğan bozbaşı belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Okt 23, 2023
Soğan bozbaşı Azərbaycan mətbəxinin qədim yeməklərindən biridir. Zəngin tərkibi və fərqli ləzzəti ilə seçilir. Tərkibində bol soğan olduğuna görə...
Soyuq havanın isti yeməyi – Xaş
Okt 19, 2023
Soyuq havaların əvəzolunmaz yeməyi Xaş və ya Kəllə paça. Xaş yeməyi immuniteti zəif, xəstə olan insanların dərmanıdır. Çünki onun tərkibindəki...
Feyxoa dolması belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Okt 16, 2023
Feyxoa yalnız ən yaxşı yod mənbələrindən biri deyil, meyvəsində insan orqanizmi üçün lazım olan demək olar ki, bütün vitaminlər var. Feyxoa mövsümü...
SON MÜZAKİRƏLƏR