Bölmə:Mətbəx

piroq

Çiyələkli may piroqu – RESEPT

 Çiyələkli piroqun hazırlanma qaydasını təqdim edirik: Tərkibi: 2 yumurta 1 st. şəkər tozu 1 st. qatıq 1 st. un 100 q kərə yağı 1 ç.q. soda 1 x.q....

rulet

Fıstıqlı toyuq ruleti – RESEPT

Tərkibi: Toyuq Qovrulmuş göbələk Fıstıq Ədviyyat Toyuğun dərisini çıxarın. Ətini xırda doğrayın. Göbələyi yağda qovurun. Toyuq əti, təmizlənmiş...

qab

Çini qabları əldə yuyun, çünki… – QADINLARA MƏSLƏHƏTLƏR

Çini qablar Çini qabları oddan uzaq tutun. Çünki od çinilərin “genişlənməsinə” və sınmasına səbəb olur. Çini qabları soyuducunun buz yerinə qoya...

pecenye

Rəngli karandaşlar – PEÇENYE RESEPTİ

Tərkibi: 100 q kərə yağı 200-250 q un 1 x.q. xama 1/3 ç.q. duz 100 q şəkər pudrası 1 yumurtanın sarısı 1 yumurta (üzərinə çəkməyə) 0,5 ç.q. vanil...

Simit

Simit – RESEPT

Ərzaqlar: 3 st un 1/3 st duru yağ 1 st ilıq su 4 x.q bəhməz 1/2 ç.q duz 1 paket quru maya Küncüt (1 st) Hazırlanması: İlıq sudan 4 x.q bəhməzin üstünə...

rs34_alma_sobada_03

Alma qəlyanaltısı – RESEPT

Ərzaqlar: 3 ədəd turş alma 1 ədəd limon 1/2 ç.q kəklikotu 1/2 ç.q nanə qurusu Duz Istiot Hazırlanması: Almaları yuduqdan sonra qabığını soyuruq....

sokalad

Zəncəfilli şokolad içkisi – RESEPT

Tərkibi: Yarı şirin şokolad – 110 qr Süd – 2 stəkan Su – 2 stəkan Toz zəncəfil – 2 çay qaşığı Bal – 3 yemək qaşığı Bir çimdik duz...

salat

“Sevir, sevmir?” – Fransız çobanyastığı – RESEPT

Tərkibi: 2 baş soğan 4 yumurta 2-3 turş alma 200 q bərk pendir mayonez bəzək: 3-4 cəfəri yarpağı 1/3 yerkökü 2-3 yumurta Soğanı təmizləyib xırda...

koke

“Bomba” kökəsi – RESEPT

“Bomba” kökələrinin hazırlanma qaydasını təqdim edirik. Tərkibi:  xəmir: 3-3,5 st. un 1 st. qaynar su 4 x.q. bitki yağı 1 ç.q. şəkər tozu 1...

Kiyev kotleti

Kiyev kotleti – VİDEORESEPT

Ərzaqlar: Üstü üçün: 4 ədəd toyuğun döş əti Duz İçlik üçün: 200 q kərə yağı 1 balaca dəstə cəfəri (ya da şüyüd) Qızartmaq üçün: 3 yumurta...