Bölmə:Mətbəx

YEMEK

Qədim kulinariya kitabları – FOTOLAR

Yazı kəşf olunandan bəri insanlar bildiklərini, inandıqlarını, yedikləri və içdiklərini də yazı ilə köçürüblər ki, gələcək nəsillərə çatsın....

yemeye ne var

Kökəltməyən mayasız blinçiki belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə kökəltməyən mayasız blinçikin hazırlanma qaydasından bəhs...

kartof kufteleri

Mətbəx sirləri: göbələk sousunda kartof küftələri

“Gencaile.az” saytı göbələk sousunda kartof kotletlərinin hazırlanma qaydasını təqdim edir Tərkibi (10 pay): duzsuz kərə yağı 1 yumurta 1 kq...

yemeye ne var

Ətli doğramac belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə ətli doğramacın hazırlanma qaydasından bəhs edəcəyik.   Ərzaqlar: Mal əti...

Noxud Kotleti

Noxud kotleti necə hazırlanır?

Noxud kotleti – müxtəlif vitaminlər və minerallarla zəngin bir yeməkdir. Bu, ət yeməyən insanlar üçün əvəzolunmaz bir qidadır. Noxudun tərkibində...

yemeye ne var

Qatıqlı kartof şorbası belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə qatıqlı kartof şorbasının hazırlanma qaydasından bəhs...

plov

Yağlı xəmirdə plov necə hazırlanır?

Tərkibi: 1 bağlama hazır yağlı xəmir 2 ədəd iri toyuq budu 1,5 st. noxud 1 ovuc ərik qurusu 1 ovuc qara gavalı 500 q düyü 2 baş soğan 1 bolqar bibəri 200...

tort

Kartof pirojnası necə hazırlanır? – “ŞİRİN SÜFRƏ”

Ramazan ayında oruc tutanlar iftar və imsaq süfrələrinin reseptləri ilə maraqlanırlar. Dadlı, eyni zamanda doyumluluq hissi yaradan yeməklər isə hər bir...

yemek

İftar süfrəsi üçün dadlı menyu

Bu gün Ramazan ayının 15-ci günüdür. Yəqin ki, hər zamankı kimi bu gün də iftarda nə bişirəcəyini götür-qoy edən xanımlar var. Məhz bu səbəbdən...

yemeye ne var

Yalançı badımcan jülyeni – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Badımcandan nə hazırlayım deyirsinizsə, sizə toyuqsuz, göbələksiz, “yalançı jülyen” tövsiyə edirik. Dadı-tamı əsl jülyendən fərqlənməyən...