Bölmə:Mətbəx
Yumurta şorbası belə hazırlanır - "YEMƏYƏ NƏ VAR?"
Yan 13, 2025
Yumurta şorbası yalnız nahar üçün deyil, axşam yeməyi üçün də uyğundur. Zərif teksturaya və son dərəcə xoş ətirə malikdir. Beləliklə,...
Avokado, nar və qızardılmış quzu ətindən salat
Yan 09, 2025
Avokado, nar və qızardılmış quzu əti ilə hazırlanan salat yəqin ki, bir çox insan üçün ləzzətli təam hesab olunur. Bəs görə\sən, bu salatı necə...
Düyü şorbası belə hazırlanır - "YEMƏYƏ NƏ VAR?"
Yan 06, 2025
Düyü şorbası, xüsusilə qış aylarında, soyuq havada bədəni isidən və doyurucu bir yemək olaraq çox məşhurdur. Həm asan hazırlanması, həm də...
Evlənmə təklifi alacağınız həmin o RESEPT
Dek 26, 2024
Hər hansı bir insanın ürəyini fəth edəcək, sosial şəbəkələrdən viral olan resept açıqlanıb. Beləliklə, evlənmə təklifi aldıracaq qədər...
Heyva və qoyun əti ilə fərqli Ləzzət - "Yeməyə nə var?"
Dek 23, 2024
Heyva iə qoyun ətindən hazırlanan yemək… Yəqin ki, bunu oxuyanda çoxunuz təəccüblənəcəksiniz. Bu iki qidanın bir-biri ilə əlaqəsi nədir?...
Azərbaycanın ən məşhur tərəvəz yeməkləri
Dek 19, 2024
Azərbaycan mətbəxi zəngin və rəngarəng yeməkləri ilə tanınır. Bu yeməklərin əksəriyyəti tərəvəzlərdən hazırlanır və hər biri özünəməxsus...
Aromatik ədviyyatlarla balqabaq tortu - "ŞİRİN SÜFRƏ"
Dek 16, 2024
Mövsümi inqrediyentlərlə nə isə bişirmək xüsusi zövq verir. Çünki bu zaman onlar ən yüksək dada malik olurlar. İndi də balqabaq ilə bir şey bişirmək...
Mətbəx alətləri: Doğru istifadə sirləri
Dek 12, 2024
Mətbəx alətləri, hər bir yemək hazırlama prosesində vacib rol oynayır. Onların doğru seçimi və istifadəsi, yalnız yeməklərin hazırlanmasını...
Badımcandan hazırlanan qəlyanaltı - "YEMƏYƏ NƏ VAR?"
Dek 09, 2024
Bəzi evlərdə artıq qışa hazırlıq başlayıb. Soyuq havalar üçün kimiləri turşu bağlayır, kimiləri leçu… Həmçinin, badımcandan da qışlıq dadlı...
İsti payız deserti: alma və darçınlı
Dek 05, 2024
Payız dadlı bişmiş məhsullar üçün gözəl mövsümi reseptləri də özü ilə birlikdə gətirir. Bu mövsümün isə ən dadlı deserti almalı piroqdur....
SON MÜZAKİRƏLƏR