Bölmə:Mətbəx

kwsmikli ucbucaq

Yel çərşənbəsi menyusu

Bu gün Novruzun üçüncü çərşənbəsi olan Yel çərşənbəsidir. Yenə də xanımlar biş-düş düşünür, iki qat bayramı xüsusi qeyd etmək istəyirlər....

Baliq sorbasi

Balıq şorbası necə bişirilir? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Balıq qida rasionumuzda həftədə iki dəfə mütləq yer almalıdır. Çünki orqanizm üçün vacib olan Omeqa-3 ilə zəngindir. Adətən balıqdan qızardılmış...

Steyk salatı

Od çərşənbəsi menyusu

Artıq Novruz bayramına o qədər də çox vaxt qalmayıb.  Bu gün ikinci çərşənbəni – Od çərşənbəsini qeyd edirik. Və demək olar ki, çox ailələr...

tursu qovurma

Turşu qovurması necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gəncaile.az” saytının xanımları “bu gün nə bişirim” düşüncəsindən azad edən  “Yeməyə nə var?” rubrikası bu gün...

portagal

Portağal mürəbbəsi necə hazırlanır?

Mürəbbə çay süfrələrinin olmazsa olmazlarındandır. Xüsusilə də hər fəslin özünə uyğun meyvələri ilə hazırlandıqda daha da ləzzətli olur....

levengi

Su çərşənbəsi menyusu

Bu gün Novruzun ilk müjdəçisi Su çərşənbəsini qeyd edirik. Təbii ki, belə xüsusi günlərdə ailə bir süfrə başına yığışır, masaya dadlı təamlar...

Gul kelemi kotleti

Gül kələmindən kotlet necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyənə var?” rubrikasında bu dəfə gül kələmi...

et

Əti necə bişirək ki, dadlı və yumşaq olsun?

Dadlı və təzə ət seçmək qabiliyyəti də bir incəsənətdir. Etiraf etməliyik ki, bunu hər kəs bacarmır. Güvənəcəyiniz qəssab tanışınız və...

salat

Qozlu-bibərli salat – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə dadından doymayacağınız ispanaqlı göbələk dolmasının hazırlanma...

kotlet

Kələm kotleti necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sizə kələm...