salat

“Cənnət quşu” – RESEPT

Baxış sayı: 2. 102

Tərkibi:

1 toyuq döşü
1 soğan
ədviyyat
300 q ananas konservi
200 q parmezan pendiri
100 q keşyu
göy soğan

Toyuq ətini 1 diri baş soğan, duz, ədviyyat (istiot, qara dənəvər istiot, dəfnə yarpağı və digər xoşunuza gələn ədva) ilə birlikdə qaynadın. Soyudub xırda doğrayın.

Salatı aralarına mayonez çəkməklə lay-lay düzün:

toyuq + xırda doğranmış ananas + bir az xırdalanmış keşyu + sürtgəcdən keçirilmiş pendir + xırda doğranmış göy soğan.

Üzərini zövqünüzə görə bəzəyə bilərsiniz.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir