Etiket:Medika Hospitalın mama-ginekoloqu, Süd vəzi, süd vəzi xərçəngi, xərçəng, Yaqut Qasımova
Süd vəzi xərçəngi: Yaranma səbəbləri, risk faktorları və qarşısını alma yolları
Noy 18, 2024
Süd vəzi xərçəngi, dünya üzrə qadınlarda ən çox rast gəlinən xərçəng növüdür və qadınların sağlamlığını ciddi şəkildə təhdid edən...
Xərçəngin inkişafına səbəb olan 2 vitamin
Noy 01, 2024
Karolinska Universitetinin (İsveç) alimləri müəyyən ediblər ki, insan bədənində C və E vitaminlərinin çox olması ağciyər xərçənginin inkişafına...
Bürcünüzə görə ən yaxşı keyfiyyətləriniz: ulduzlar haqqınızda nə deyir?
Okt 15, 2024
Hər birimizin bizi xüsusi edən unikal xarakter xüsusiyyətləri var. Astrologiya bürcümüzün ən yaxşı keyfiyyətlərimizə necə təsir göstərə...
Xərçəngi erkən mərhələdə tanımağın yolları
Okt 05, 2024
Uşaq leykemiya məlumat mərkəzinin pediatrı və eksperti Yekaterina Kaysina bildirib ki, sümük iliyi sağlam qan hüceyrələrinin istehsalını dayandırdıqda...
İnsanları bir çox xərçəng növündən qoruyan giləmeyvə
Okt 01, 2024
Son elmi araşdırmalara görə, mərcangilə xərçəngə tutulma riskini ciddi şəkildə azaldır. Rusiyalı dietoloq Oleq Krivçenkov “Rusiya 1”...
Fiziki aktivlik xərçəng riskini əhəmiyyətli dərəcədə azaldır
İyl 06, 2024
45 yaşdan yuxarı insanlar kolonoskopiyadan keçməlidirlər. “Gencaile.az” saytı xəbər verir ki, bu barədə MayoMed Medikal Fizioterapiya və...
Kirpiklərdə üzə çıxan xərçəng əlaməti – Bu baş verirsə…
May 27, 2024
Kirpiklər və qaşlar xərçəng siqnalı verə bilər. Düzdür, bədənimizin bu iki hissəsindəki tüklər saçlardan fərqli olaraq daha gec tökülür və...
Orqanizmi xərçəngdən qoruyan VİTAMİN
May 06, 2024
D vitamini ilə zəngin qidalar bağırsaqlarda xüsusi bakteriya olan “Bacteroides fragilis”in böyüməsini təşviq edir. Onlar bədənin şiş (xərçəng)...
Xərçəngin hansı növləri irsidir?
Apr 17, 2024
Rusiyalı onkoloq Anton Elkin hesab edir ki, xərçəngin bütün növləri irsi deyil, onun yalnız müəyyən növləri var ki, onlar nəsildən-nəslə ötürülə...
Çörəyə gizli qatılan, xərçəng yaradan 3 maddə
Apr 16, 2024
Çörək və bulka nə qədər yumşaq, qabarıq, havalı və iştahlı görünürsə, bir o qədər zərərli ola bilər. Çünki un məmulatını bişəndə qabarıq...
SON MÜZAKİRƏLƏR