Etiket:, ,

yemeye ne var

Südlü göbələk supu belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Göbələk supu qaymaqsız olmaz deyirlər. Amma hər kəs qaymaqlı, qatı bir supu yeyə bilmir. Bunun üçün sizə fərqli bir göbələk supu resepti hazırladıq....

aspaz

Yalnız aşpazların bildiyi mətbəx sirləri

Harda olursunuz olun, nə edirsiniz edin, hər zaman sevgi və özgüvənlə edin. Xüsusilə də mətbəxdə. Aşpazlıq bacarıqlarınızı inkişaf etdirmək üçün...

yemeye ne var

Dietik yemək olan brizol necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Brizol – fransız mətbəxinin ən dadlı yeməklərindən biridir. İki qatdan ibarət olan bu bu yeməyin alt hissəsi yumurtalı, üst hissəsi isə qiyməlidir....

yemeye ne var

Kök şorbası belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə kök şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik. 2 çay...

yemeye ne var

Tərəvəzli rulon küftə belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə tərəvəzli rulon küftənin hazırlanma qaydasından bəhs edəcəyik....

yabanci dad

Məşhur Alman yeməyi “Frikasse” – “YABANCI DAD”

Alman mətbəxinin ləziz təamlarından olan  və bu gün “Gencale.az” saytının “Yabancı dad” rubrikasında sizə təqdim edəcəyimiz qaymaqlı frikasse...

yabanci dad

Begova şorbası necə hazırlanır? – “YABANCI DAD”

“Gencaile.az” saytnın “Yabancı dad” rubrikasında bu dəfə oxucularımıza Bosniya və Herseqovina mətbəxindən Begova şorbasının hazırlanma qaydasını...

yabanci dad

Macarlar gulaşı necə hazırlayır? – “YABANCI DAD”

“Gencaile.az” saytının “Yabancı dad” rubrikasında bu gün sizə macar mətbəxinə aid yemək olan gulaşın hazırlanma qaydasından bəhs...

yabanci dad

Pastilla necə hazırlanır? – “YABANCI DAD”

“Gencaile.az” saytının “Yabancı dad” rubrikasında bu gün sizə Livan mətbəxinə aid olan Pastillanın hazırlanma qaydasını təqdim...

yabanci dad

Kulebyaka necə hazırlanır? – “YABANCI DAD”

“Gencaile.az” saytının “Yabancı dad” rubrikasında bu gün sizə Rusiya mətbəxinə məxsus Kulebyakanın hazırlanma qaydasını təqdim edirik.  ...