Ana Səhifə Posts tagged zərdəçal
Etiket:adaçayı, ağ istiot, apelsin və limon qabığı, çili bibəri, cirə, darçın, dəfnə yarpağı, hil, Hind qozu, ırmızı istiot, keşniş, keşniş toxumu, keşniş və ya toxumu, kəklikotu, kimyon, küncüt, mayoran, mixək, oreqano, pul bibər, qara və pul bibər, qara xardalın toxumu, qırmızı, qırmızı istiot, razyana, reyhan qurusu, rozmarin, sarıkök, soğan, şüyüd, şüyüdün budaqları və ya qurudulmuşu, vanil, xardal, xaş-xaş, zəfəran, Zəncəfil, zərdəçal, zirə
Ədviyyatlardan düzgün istifadə qaydaları
Noy 25, 2017
Bişirdiyiniz bütün xörəklərin ləzzətli olmağını istəyirsinizsə, ədviyyatlardan düzgün istifadə etmək qaydalarını öyrənməlisiniz....
SON MÜZAKİRƏLƏR