Ərzaqlar:
2 ədəd iri ölçülü lavaş
2 ədət yerkoku
2 ədət kartof
200 qr holland pendiri
200 qr toyuğun döş əti
2 diş sarimsaq
2 xiyar turşusu
mayonez
istiot
Hazırlanması:
Lavaşı düz yerə sərib üstünü mayonezləyib tyorkadan kecirilmiş kartof, yerkökü səpib yenə üstünə 2ci lavaşı səririk. 1ci qat lavaşda oldugu kimi 2ci qat lavaşı da mayonezləyib üstünə tyorkadan kecirilmiş xiyar turşusunu, didilmiş toyuğun döş ətini, tyorkadan kecirilmiş holland pendirini, əzilmiş 2 diş sarimsağı səpib üstünə istiot vurub lavaşlari rulet kimi bükürük. Sonra isə 20 dəqiqə soyuducuda saxlayıb dilim dilim kəsib süfrəyə verilir. Nuş olsun!
Qeyd: Holland pendiri duzlu olduğu üçün bu salata duz vurmaq zövqə görədi.