Pendirli pırasa

Pendirli pırasa necə hazırlanır?

Baxış sayı: 640

Tərkibi:

1 kq pırasa

3 dənə soğan

2 yerkökü

2 capia bibəri

4 yaşıl bibər

3 yumurta

1 stəkan qatıq

1 stəkan qarğıdalı unu

Yarım stəkan yağ

Yarım paket qabartma tozu

Yarım bar sürtgəcdən keçirilmiş ağ pendir

 

Hazırlanması:

4 qaşıq yağda 1 kq pırasa, 3 dənə soğan, 2 sürtgəcdən keçirilmiş yerkökü, 2 baş bibər və 4 yaşıl bibər bişiririk.

3 yumurta, 1 stəkan qatıq, yarım stəkan duru yağ çırpırıq və yarım blok sürtgəcdən keçirilmiş ağ pendir əlavə edirik, sonra qarışdırdığımız xərcə əlavə edirik.

Sonda bir stəkan qarğıdalı unu və yarım paket qabartma tozu ilə yaxşıca qarışdırın və sobaya davamlı bir qabda 180 ° sobada 40-45 dəqiqə bişirin.

Həmişə dediyimiz kimi, bişirmə müddəti sobadan sobaya dəyişdiyindən onu izləmək faydalıdır.

Nuş olsun!




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir