• Ciyəri unda qarışdırıb, ələkdən keçirin ki, un az miqdarda ciyərə bulaşsın. Unlu ciyəri bir az kasada saxlayın .
•Daha sonra bir su bardağı maye yağı tavaya əlavə edin. Yağı çox dağ etməyin.
•Əgər çox qızdırılmış yağın içərisnə töksək, ciyərlər möhkəm olacaq.
•Taxta qaşıqla ciyərləri asta-asta qarışdırırıq. Bişənə yaxın çay qaşığı qırmızı istiot və toz halda keşniş toxumu əlavə edirik.
•Eyni zamanda digər tərəfdə qzıdırlmış yağlı tavaya kvadrat formada doğranmış iki kartofu qızardırıq.
•Qızaran ciyərlərin yağını süzərək tavadan kasaya qoyuruq.
•2 ədəd qırmızı soğanı çox qalın olmamaq şərtilə doğrayır, əlavə edib, bir az qovururuq.
•Acısı çıxan soğanın üzərinə bir çay qaşığı sumax və yarım dəstə doğranmış cəfərini əlavə edib qarışdırırq.
•Süfrəyə təqdim etmək üçün orta böyüklükdə qabda ciyəri, kartofu və soğanlı, göyərtili qarışığı birləşdirirk.
•Eyni reseptlə böyrək qovurması da hazırlamaq qan azlığına müsbət təsir edir.