yemeye ne var

Qatıqlı kartof şorbası belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Baxış sayı: 477

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə qatıqlı kartof şorbasının hazırlanma qaydasından bəhs edəcəyik.

 

İçindəkilər

Kartof – 4 ədəd

Qatıq – 2 st.

Sarımsaq – 2 diş

Quru nanə – 2 x.q.

Zeytun yağı – 1 x.q.

Su – 2 st.

Duz, istiot – zövqə görə

 

Hazırlanması

Qabığı soyulmuş kartof xırda, dördkünc formada doğranılır, suda bişirilib soyudulur (suyu atılmır). Qatıq, zeytun yağı, xırdalanmış sarımsaq, quru nanə qarışdırlır. Soyudulmuş kartof qarışıma əlavə olunur. Üzərinə duz, istiot səpilir. Kartoflu şorba soyuq halda servis edilir.

 

Təqdim etdi: İlahə Atəş




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir