“Gencaile.az” saytının hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə qovrulmuş makaronun necə hazzırlanması haqqında danışacağıq.
İnqrediyentlər
1 paket makaron
3 x.q. yağ
1 ç.q. istiot
1 ç.q. duz
Hazırlanma mərhələsi
Tavada yağ əridilir. Yarım paket burğu makaron əridilən yağın üzərinə boşaldılaraq qovurulur. Makaronlar qəhvərəngi olana qədər bu əməliyyata davam edilir. Sonra paketdəki digər makaronu da üzərinə əlavə edilərək isti su əlavə edilir. Duzu da əlavə edildikdən sonra qaynamağa qoyulur. Makaron bişdikdən sonra üzərinə istiot səpilərək servis edilir.
Təqdim etdi: Məsudə Sultan