Bölmə:Mətbəx
Ətli mərci şorbası belə hazırlanır - "YEMƏYƏ NƏ VAR?"
May 12, 2025
Azərbaycan mətbəxinin ən sevilən yeməklərindən biri də şorbalardır. Xüsusilə sulu və doyurucu şorbalar soyuq havalarda həm bədənə, həm də ruha...
Həm yüngül, həm doyurucu
May 08, 2025
Azərbaycan mətbəxinin sadə, lakin dərin ləzzətə malik yeməklərindən biri də şüyüdlü küftə şorbasıdır. Təzə göyərtinin, yüngül ətin və sadə...
"Çiçək Bağçası" tortu necə hazırlanır? - "ŞİRİN SÜFRƏ"
May 05, 2025
“Çiçək Bağçası” tortu bayram süfrələrinizə rəng qatacaq şirin və qeyri-adi bir desertdir. Həm gözəl görünüşü, həm də ləzzəti ilə...
Yaz süfrələrinin təravəti: Qatıqla hazırlanan göyərti borşu
May 01, 2025
Yay yaxınlaşdıqca, mətbəxlərdə daha yüngül, sərin və bədəni rahatladan yeməklərə üstünlük verilir. Bu dövrdə vitaminlə zəngin göyərtilər,...
Narşərablı toyuq belə hazırlanır - "YEMƏYƏ NƏ VAR?"
Apr 28, 2025
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə Narşərablı toyuq reseptini təqdim edəcəyik. Tərkibi: 4 ədəd toyuq...
20 dəqiqəyə hazırdır: Tez bişən yemək RESEPTLƏRİ
Apr 24, 2025
20 dəqiqədə hazır olan yeməklər – Gündəlik həyatda vaxtı az olanlar üçün çox cazibədar səslənir. Beləliklə, bu reseptləri təqdim edirik:...
Düyü sıyığı belə hazırlanır - "YEMƏYƏ NƏ VAR?"
Apr 21, 2025
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə Düyü sıyığı (südlü düyü) reseptini təqdim edəcəyik. Tərkibi: 1...
Azərbaycan mətbəxindən seçmələr: Reseptlər
Apr 17, 2025
Azərbaycan mətbəxi təkcə qidalardan ibarət deyil – o, bir xalqın tarixini, mədəniyyətini və həyat tərzini özündə daşıyan zəngin bir irsdir. Hər...
Tərəvəzli yumurta belə hazırlanır - "YEMƏYƏ NƏ VAR?"
Apr 14, 2025
Tərəvəzli yumurta həm sağlam, həm də dadlı seçimdir. Rəngarəng tərəvəzlərlə zənginləşdirilmiş bu resept səhər, nahar və ya yüngül axşam yeməyi...
Fransız mətbəxindən şah əsər: Ratatuy resepti
Apr 10, 2025
Fransız mətbəxi olduqca məşhurdur. Fərqli-fərqli dadları ilə seçilir. Bu gün Fransa mətbəxinə aid olan ratatuy reseptini sizə təqdim edirik: Ərzaqlar: 1...
SON MÜZAKİRƏLƏR