Bölmə:Mətbəx

Balqabaq qızartmasi

Balqabaq qızartması necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə balqabaq qızartmasının hazırlama qaydasından bəhs edəcəyik....

uzum piroqu

Üzümlü piroq necə hazırlanır?

İnqrediyentlər 100 qram yağ 2 ədəd yumurta 1 stəkan şəkər tozu 50 qram süd 1-1,5 stəkan un 1 ç.q. qabartma tozu 0.5 ç.q. vanelin 300 qram üzüm (kişmiş)...

İspanaqli kroket

İspanaqlı kroketi belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə ispanaqlı kroketin hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik.  ...

krevetka

Sarımsaqlı krevetkanı belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

 “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə sarımsaqlı qızardılmış krevetkanın hazırlanma qaydasından bəhs edəcəyik....

Meat lasagna on a white wood background. toning. selective focus

İspanaqlı lazanya necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə ispanaqlı lazanya yeməyinin hazıırlanma qaydasından bəhs...

xamali alma piroqu

Xamalı alma piroqu necə hazırlanır?

Məhsullar: – 3 yumurta – 150 qr şəkər tozu – 2 ç.q. vanil – 250 qr xama (10-20%) – 200-250 qr un – 2 ç.q. qabartma tozu –...

SKAN

Məşhur ləzgi yeməyi Skan necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında  bu gün sizə kənddə, əlinizin altında olan ərzaqlardan dadlı yeməyin...

blincik

Pürədən blinçik necə hazırlanır?

Təkcə xəmirdən yox, kartof püresindən də dadlı blinçiklər alınırmış. Əgər sizi bunu necə etmək maraqlandırırsa, yazını sona qədər oxumağı...

Krevetkalı spagetti

Krevetkalı spagettini belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Harda nə yüyək?” rubrikasında bu gün oxucularımıza krevetkalı spagettinin hazlırlanmasından bəhs edəcəyik....

yemek

Yemək bişirərkən bilinməsi vacib olan 10 sirri

Yemək bişirməyi çox sevsəniz belə, həmişə bilmədiyiniz və öyrənməli olduğunuz bir çox üsul var. Çünki eyni yeməyi bişirmək üçün minlərlə...