Bölmə:Mətbəx

sous

Sıxca sousu necə hazırlanır?

“Gencaile.az” saytı “bu gün nə bişirim” deyə düşüünənlər üçün Qarabağın məşhur sıxca sousunun hazırlanma qaydasını təqdim...

SeSrəngi

“Şeşrəngi”ni belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Qarabağ mətbəxi Azərbaycanın ənənəvi milli mətbəx mədəniyyətinin tərkib hissəsidir. Tarixən başqa regionların mətbəxləri ilə qarşılıqlı...

metbex

Mətbəxi həyat tərzinə çevirənlərə 15 tövsiyə

Mətbəxdə vaxt keçirməyi sevirsiniz? Xəyalınıza mətbəxdə musiqi sədaları altında yemək bişirərkən əyləndiyinizi gətirsəniz də, gözlərinizi...

ParmesanlI Toyuq

Tavada parmesanlı toyuğu belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə tavada parmesanlı toyuğun hazırlanması haqda danışacağıq.  ...

almali sakaladli piroq

Alma ilə şokoladlı piroq necə hazırlanır?

İnqrediyentlər 2 x.q. yağ 4 ədəd yumurta 150 qram  şəkər tozu 30 qram kakao-toz 2 ç.q. qabartma tozu 100-150 qram un 2-3 ədəd alma   Hazırlanma...

sogan

Tərəvəzli soğan qızartması necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə tərəvəzli soğan qızartmasının hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik.  ...

KONFET

“Çinar” konfeti belə hazırlanır – RESEPT

Tərkibi 300 qr taxta peçenye 125 qr qovurulmuş qoz 125 qr qovurulmuş fındıq 100 qr kərə yağı 1 banka qatılaşdırılmış süd 2 ədəd piletka qara şokolad...

GUL KELEMI

Gül kələmi qızartmasın; belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə Gül kələmi qızartmasının hazırlanmasından bəhs edəcəyik.  ...

Kartof pirojnasi

Kartof pirojnası necə hazırlanır?

İnqrediyentlər 150 qr yağ 1 paket  peçenye 100 qr qoz 1 banka qatılaşdırılmış bişmiş süd Hazırlanma mərhələsi Peçenye və qoz sürtgəcdən keçirilir...

Kumpir

Ev üsulu kumpir necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə ev üsulu kumpir hazırlamağın qaydasından bəhs edəcəyik.  ...