Bölmə:Mətbəx
Süfrə bəzəyi – çəngəl, bıçaq, qaşıq düzülüşü necə olmalıdır?
May 20, 2017
Müxtəlif ölkələrin müxtəlif süfrə mədəniyyəti olsa da, onun bəzənmə prosesi bütün dünyada ümumi olaraq qəbul olunub. Bu yazıda sizə süfrə...
İftar süfrəsi – 21-ci gün
May 16, 2017
“Gencaile.az” saytının “İftar süfrəsi” rubrikasında bu dəfə milli və xarici mətbəxdən daha bir İftar menyusunu təqdim edirik....
“Balıqçılar” plovu necə hazırlanır? – RESEPT
May 15, 2017
Mətbəximizdə yeməklərin şahı olan plovu demək olar ki, sevməyən yoxdur. Milli mətbəxdən olan cürəbəcür plovlar həmişə stolumuzun bəzəyi olur....
Hansı soğanı hansı yeməkdə istifadə etmək lazımdır?
May 11, 2017
Soğan hər qadının mətbəxində olan tərəvəzdir. Yeməyə ləzzət qatmaqla yanaşı bir çox faydaları da var. Soğan növlərinə görə müəyyən qruplara...
Bruschettanı evdə necə hazırlayaq? – Italyansayağı qəlyanaltı sevənlər üçün!
May 08, 2017
Ənənəvi İtaliya qəlyanaltıları antipasta adlanır. Əsasən ana yeməkdən öncə taxta qablarda servis edilir. Bu gün sizə “Gencaile.az” saytının...
Kartoflu vareniklər necə hazırlanır?
May 01, 2017
Gencaile.az” saytının hər həftənin bazar ertəsi oxucularına təqdim etdiyi “Yeməyə nə var” rubrikamızda sizə həm fərqli, həm də, bir o...
Gül kələmindən şorba necə hazırlanır? – RESEPT
Apr 24, 2017
Günorta naharına az qalıb və siz hələ də həm xeyirli, həm də dadlı nə bişirim deyə düşünürsünüzsə “Gencaile.az” saytının...
Dəmir qazanda yemək bişirməyin faydaları
Apr 18, 2017
Bir çox qadınların yemək bişirmək üçün mətbəxdə istifadə etdiyi tökmə dəmir qazan və tavalar keçmiş dəb kimi görünsə də, əslində, bu cür...
Qabyuyan maşın necə kəşf olundu?
Apr 18, 2017
Koçrane evində tez-tez ziyafətlər verən varlı qadın idi. Özü isə heç vaxt qab yumurdu. Bunun üçün xüsusi xidmətçiləri vardı. Onun üçün dəyərli...
İspanaqlı pomidor dolması – RESEPT
Apr 17, 2017
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə ara öyünü, ya da qəlyanaltı olaraq hazırlaya biləcəyiniz, aşağı...
SON MÜZAKİRƏLƏR