Bölmə:Mətbəx
Manna yarması faydalı, yoxsa zərərlidir?
Yan 05, 2017
Manna yarması buğdadan hazırlanır. Manna yarması zülal, nişasta, В1, В2, В6, Е, PP vitaminlərlə və mikroelementlərlə zəngindir, tez mənimsənilir,...
Qışda içinizi isidəcək ÇAY RESEPTLƏRİ
Dek 27, 2016
Soyuq havada isti bir şokolada kim “yox” deyə bilər? Və ya xoş ətirli darçınlı alma çayından imtina etmək olarmı? Həm içinizi isidən, həm...
Dünya liderlərinin yemək sirləri
Dek 26, 2016
Prezidentlərin yemək zövqləri medianın ən çox sevdiyi mövzulardan olub. Daha çox onların keçmiş aşpazlarını danışdırmaq imkanı qazanan jurnalistlər...
Dünya ölkələrinin qəribə yemək mədəniyyətləri
Dek 24, 2016
“Gencaile.az” dünyanın bəzi ölkələrinin fərqli yemək mədəniyyətlərini təqdim edir. Çində yemək qaydaları haqqında batil inanclar olduqca...
Dünyanın ən bahalı yeməkləri – FOTOLAR
Dek 22, 2016
Hər bir insanın öz damaq dadı var. Bəziləri ekzotik dadlara meyl etmir, sadə və ucuz qida məhsulları işlədir, digər qrup isə mütəmadi olaraq ekzotik...
Hansı ölkə hansı ənənəvi içkisi ilə məşhurdur?
Dek 21, 2016
Çika – Perunun evdə hazırlanan qarğıdalı pivəsidir. Perunun kiçik kəndlərində qapısına süpürgə və ucuna qırmızı torba asılan evlər...
Saxta xamanı hansı üsulla tanımaq olar?
Dek 20, 2016
Sizi deyə bilmərəm, amma mən xamanı sevirəm. Keyfiyyətli xamanın tayı-bənzəri yoxdur. Yəni insan yedikcə yeyir. Keyfiyyətsiz xama isə… Bu gün satışda...
Yeməyi nədə bişirək? – Dəmir qazanların FAYDALARI
Dek 15, 2016
Bir çox qadınların yemək bişirmək üçün mətbəxdə istifadə etdiyi tökmə dəmir qazan və tavalar keçmiş dəb kimi görünsə də, əslində, bu cür...
Dünyanın ən qəribə yeməkləri
Dek 10, 2016
Hər kəsin damaq zövqü fərqlidir. Ailədə birinin xoşladığı yeməyi digəri xoşlamaya bilər. Bu təbiidir. Ancaq elə yeməklər var ki, dadı deyil, hətta...
Yumşaq olması üçün əti necə bişirməli?
Dek 02, 2016
Hər kəs yumşaq ət yemək istəyir. Bəs bu cür ət necə bişirməliyik? Ətin suyunu itirmədən bişirməyin 6 üsulunu bilməklə mətbəxdə daha səriştəli...
SON MÜZAKİRƏLƏR