Bölmə:Mətbəx
Mətbəxdə işini asanlaşdırmaq istəyən xanımlara TÖVSİYƏLƏR
Apr 01, 2016
Gül kələmi qaynadarkən suyuna yarım çay stəkanı süd əlavə edin, bu şəkildə həm pis qoxusu gedər, həm də kələm dümağ olar. Balıq qızartdıqdan...
Bayramda nəyi necə yeyək?
Mar 21, 2016
Bayram günlərinin, tətillərin sevinc bəxş etdiyi qədər qayğılı tərəfləri də var. İstirahət günlərini həvəslə gözləyənlərin bəziləri bolluca...
Novruz şirniyyatları — Reseptlər
Mar 18, 2016
Şəkərbura Tərkibi: 250 qr əla növ buğda unu 60 qr ərinmiş yağ 80 qr süd 1 ədəd yumurta 8 qr maya Duz İç üçün: 200 q badam və ya fındıq 200 q...
Qara çörək təhlükəlidir?
Mar 17, 2016
Dəfələrlə qara çörəyin ağ çörəkdən xeyirli olduğunu eşitmişik. Lakin indi ekspertlər bu fikri təkzib edir. Onların bildirdiyinə görə, qara çörək...
Toyuq bulyonunun – Faydaları
Mar 16, 2016
İlk növbədə nəzərinizə çatdıraq ki, yalnız kənd toyuğundan bişirilmiş bulyon insan orqanizmi üçün xeyirli ola bilər. Müasir quşçuluq fermalarında...
Maraqlı və qeyri-adi yemək – Adətləri
Mar 14, 2016
Yemək mədəniyyəti ilə bağlı hər ölkənin özünün xas adət və tabuları var: Çində yemək çubuqlarını qətiyyən kiməsə doğru uzatmayın....
Qoz-fındığın, tum və toxumların isladılmasının faydaları
Mar 12, 2016
Tərkibindəki zəhərli və zərərli maddələri aradan qaldırmaq və ya azaltmaq üçün həmçinin faydalarının artırmaq və orqanizm tərəfindən daha asan və...
Balığı necə bişirməli? – Həm faydalı olsun, həm də ziyansız
Mar 08, 2016
Balıq insan orqanizminə çox xeyirlidir . Bəs balığı necə bişirək ki, tərkibindəki omeqa-3 ölməsin? Baliğı qızardıb yemək nə qədər dadlıdırsa,...
Tahir Əmiraslanov: “Yemək bişirməyi kişi işi hesab etmirdim”
Mar 01, 2016
Hələ 5 yaşından özünü ailənin kişisi hesab edib. Düşünür ki, oğlan uşağı kişilik məktəbini ilk dəfə bacılarından öyrənir. Çünki kişilik...
Dondurulmuş qidalar zərərlidir?
Fev 29, 2016
Son illər dondurulmuş və konservləşdirilmiş tərəvəz, meyvə və digər qidaların istehsalı daha da artır. Təbii ki, əksər ailələr dondurulomuş...
SON MÜZAKİRƏLƏR