Bölmə:Mətbəx
“Spartak” tortu – RESEPT
Noy 24, 2014
“Spartak” tortunun – şokoladlı ballı tortun hazırlanma qaydasını təqdim edirik: xəmir: 100 q kərə yağı 1 st. şəkər tozu 2 dolu x.q....
Varşava qəhvəsi – FOTO
Noy 16, 2014
Tərkibi: 1 ç.q. üyüdülmüş qəhvə (cəzvədə bişirmək üçün) 300 ml təzə süd 1 ç.q. şəkər tozu (artıq da ola bilər, zövqə görə) üyüdülmüş...
Tale peçenyeləri – ÇİN MƏTBƏXİNDƏN
Noy 07, 2014
Çinlilərin məşhur tale peçenyelərinin (fortune cookies) hazırlanma qaydasını təqdim edirik. Tərkibi (6-10 ədəd): 3 x.q. kərə yağı 2 yumurtanın ağı...
Kənd pizzası – RESEPT
Okt 31, 2014
Toyuq əti və kəsmiklə hazırlanan kənd pizzasının hazırlanma qaydasını təqdim edirik: Tərkibi: xəmir: 250 ml süd 2 x.q. şəkər tozu 11 q quru maya 125 q...
Qida məhsulları mədədə hansı müddətdə həzm olunur? – SİYAHI
Okt 11, 2014
Təbii ki, istifadə olunan ərzaqların keyfiyyətinə tam əmin olduqdan sonra bu problemin yaranması ciddi narahatlıq doğurur və onun həlli üçün insanlar son...
Soyuq havada üşüməmək üçün nə yeməli?
Okt 03, 2014
Səhər yeməyinizi mütləq yeyin. Bal, yağ kimi faydalı qidalarla zəngin süfrə qurun. Kalori qəbul etməkdən çəkinməyin. İsti süd və ya çay içmədən...
“Ledi” salatı – RESEPT
Sen 14, 2014
Tərkibi: 300 q toyuq filesi 150 q xiyar 150 q yaşıl noxud konservi 150 q xama 1 dəstə şüyüd duz Toyuq filesini yuyub qazana qoyun, üzərinə su töküb ocağın...
“Əjdahalar” üçün marinə edilmiş istiot – RESEPT
Sen 04, 2014
Tərkibi: 10 ədəd xalapenyo istiotu (çili istiotunun növü, yaşıl) 10 ədəd fresno istiotu (çili istiotunun növü, qırmızı) 5 diş sarımsaq 100 q baş...
Yaşıl zeytunlu kökələr – RESEPT
Avq 25, 2014
Tərkibi (8 pay): 1 boyat çörək aldığı qədər un 250 q qiymə 3 x.q. bitki yağı 250 q çərdəksiz yaşıl zeytun 1 dəstə cəfəri 1 dəstə göy soğan duz...
SON MÜZAKİRƏLƏR