Bölmə:Mətbəx
Julyen – RESEPT – VİDEO
Fev 28, 2014
Yeməyin reseptini və hazırlanma qaydasını əks etdirən roliki sizə təqdim edirik: İstifadə olunan ərzaqlar: 500 qr. toyuq filesi 500 qr....
“Ağıllı pirojna” – RESEPT
Fev 20, 2014
“Ağıllı pirojnaların” hazırlanma qaydasını təqdim edirik: Bu pirojnanı hazırlayanda ərzaqlar qarışır və duru xəmir alınır. Amma sobada...
“Lavaş bizimdir” – AÇIQLAMA
Fev 17, 2014
Azərbaycan Kulinariya Assosiasiyasının rəhbəri Tahir Əmiraslanovun Modern.az-a verdiyi məlumata görə, ermənilər lavaşın erməni milli mətbəxinə aid...
Mətbəx necə olmalıdır? – MƏSLƏHƏTÇİ
Fev 16, 2014
Mətbəxdə yemək bişirmək üçün lazım olan hər bir avadanlıq olmalıdır. İstər 5 m2, istərsə də 25 m2, yəni sahəsindən asılı olmayaraq mətbəxin...
“Cənnət quşu” – RESEPT
Fev 16, 2014
Tərkibi: 1 toyuq döşü 1 soğan ədviyyat 300 q ananas konservi 200 q parmezan pendiri 100 q keşyu göy soğan Toyuq ətini 1 diri baş soğan, duz, ədviyyat...
“Dovşan” salatı – RESEPT
Fev 14, 2014
Tərkibi: 400 q toyuq əti 300 q göbələk 3 kartof 2 yerkökü 3 duzlu xiyar 4 yumurta 300 q mayonez duz bəzək: 2 kağız “qulaq” 1 zeytun 1 dilim...
“Qayınana dili” – RESEPT
Fev 11, 2014
“Delishis.ru” “Qayınana dili” salatının hazırlanması qaydasını təqdim edir: Tərkibi: 3 kq qabaq 4 şirin bibər 1 acı istiot 3 baş...
Qaymaqlı böyürtkən deserti – RESEPT
Fev 08, 2014
(İki nəfərlik) Ərzaqlar: 250 q böyürtkən 200 q qaymaq 2 x.q şəkər kirşanı 1-2 x.q damla şokolad Hazırlanması: Böyürtkəni təmizləyib yuyub suyu...
Bu salat nişanlı qızların daha çox marağına səbəb olacaq – RESEPT
Fev 06, 2014
4 pomidor 250 q brınza 150 q bərk pendir 250 q marinə edilmiş bibər 2 qırmızı soğan 100 q dənəsiz qara zeytun 1 təzə xiyar 1 x.q. xırda doğranmış...
Balığı belə seçin – BƏLƏDÇİ
Fev 01, 2014
Bazarlarda, yarmarkalarda, yaxud digər ticarət obyektlərində sanitar-gigiyenik tələblərə cavab verməyən şəraitdə balıq və balıq məhsullarının...
SON MÜZAKİRƏLƏR