Lahmacun

Lahmacunu evdə özünüz bişirin – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Baxış sayı: 1. 728

Yəqin ki, lahmacunu sevməyən çox az adam tapılar. Bəs bu ləzzətli təamı evdə hazırlmağa nə deyirsiniz? Həm daha sağlıqlı və ləzzətli olacaq, həm də tez hazırlanacaq. “Gencaile.az”-ın “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə ən praktik lahmacun reseptini təqdim edirik.

 

Ərzaqlar:

7-8 ədəd lavaş

300 qram az yağlı qiymə

3 ədəd rəndələnmiş pomidor

2 ədəd yaşıl bibər

1 ədəd quru soğan

1/3 dəstə cəfəri

Yarım stəkan duru yağ

Duz, qara bibər, pul bibər, razyana, yarım qaşıq bibər tomatı

 

Hazırlanma qaydası:

Cəfəri, soğan və bibəri nazik doğrayın. Digər ərzaqlarla birlikdə qarışdırın. Hazırlanan içliyi lavaşların üstünə yayın.

200 dərəcədə əvvəldən qızdırılmış sobada bişirin.

 

Nuş olsun!




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir