Bölmə:Mətbəx
Simit – RESEPT
Apr 05, 2014
Ərzaqlar: 3 st un 1/3 st duru yağ 1 st ilıq su 4 x.q bəhməz 1/2 ç.q duz 1 paket quru maya Küncüt (1 st) Hazırlanması: İlıq sudan 4 x.q bəhməzin üstünə...
Alma qəlyanaltısı – RESEPT
Mar 29, 2014
Ərzaqlar: 3 ədəd turş alma 1 ədəd limon 1/2 ç.q kəklikotu 1/2 ç.q nanə qurusu Duz Istiot Hazırlanması: Almaları yuduqdan sonra qabığını soyuruq....
Zəncəfilli şokolad içkisi – RESEPT
Mar 22, 2014
Tərkibi: Yarı şirin şokolad – 110 qr Süd – 2 stəkan Su – 2 stəkan Toz zəncəfil – 2 çay qaşığı Bal – 3 yemək qaşığı Bir çimdik duz...
“Sevir, sevmir?” – Fransız çobanyastığı – RESEPT
Mar 13, 2014
Tərkibi: 2 baş soğan 4 yumurta 2-3 turş alma 200 q bərk pendir mayonez bəzək: 3-4 cəfəri yarpağı 1/3 yerkökü 2-3 yumurta Soğanı təmizləyib xırda...
“Bomba” kökəsi – RESEPT
Mar 06, 2014
“Bomba” kökələrinin hazırlanma qaydasını təqdim edirik. Tərkibi: xəmir: 3-3,5 st. un 1 st. qaynar su 4 x.q. bitki yağı 1 ç.q. şəkər tozu 1...
Kiyev kotleti – VİDEORESEPT
Mar 02, 2014
Ərzaqlar: Üstü üçün: 4 ədəd toyuğun döş əti Duz İçlik üçün: 200 q kərə yağı 1 balaca dəstə cəfəri (ya da şüyüd) Qızartmaq üçün: 3 yumurta...
Julyen – RESEPT – VİDEO
Fev 28, 2014
Yeməyin reseptini və hazırlanma qaydasını əks etdirən roliki sizə təqdim edirik: İstifadə olunan ərzaqlar: 500 qr. toyuq filesi 500 qr....
“Ağıllı pirojna” – RESEPT
Fev 20, 2014
“Ağıllı pirojnaların” hazırlanma qaydasını təqdim edirik: Bu pirojnanı hazırlayanda ərzaqlar qarışır və duru xəmir alınır. Amma sobada...
“Lavaş bizimdir” – AÇIQLAMA
Fev 17, 2014
Azərbaycan Kulinariya Assosiasiyasının rəhbəri Tahir Əmiraslanovun Modern.az-a verdiyi məlumata görə, ermənilər lavaşın erməni milli mətbəxinə aid...
Mətbəx necə olmalıdır? – MƏSLƏHƏTÇİ
Fev 16, 2014
Mətbəxdə yemək bişirmək üçün lazım olan hər bir avadanlıq olmalıdır. İstər 5 m2, istərsə də 25 m2, yəni sahəsindən asılı olmayaraq mətbəxin...
SON MÜZAKİRƏLƏR