Bölmə:Mətbəx

Simit

Simit – RESEPT

Ərzaqlar: 3 st un 1/3 st duru yağ 1 st ilıq su 4 x.q bəhməz 1/2 ç.q duz 1 paket quru maya Küncüt (1 st) Hazırlanması: İlıq sudan 4 x.q bəhməzin üstünə...

rs34_alma_sobada_03

Alma qəlyanaltısı – RESEPT

Ərzaqlar: 3 ədəd turş alma 1 ədəd limon 1/2 ç.q kəklikotu 1/2 ç.q nanə qurusu Duz Istiot Hazırlanması: Almaları yuduqdan sonra qabığını soyuruq....

sokalad

Zəncəfilli şokolad içkisi – RESEPT

Tərkibi: Yarı şirin şokolad – 110 qr Süd – 2 stəkan Su – 2 stəkan Toz zəncəfil – 2 çay qaşığı Bal – 3 yemək qaşığı Bir çimdik duz...

salat

“Sevir, sevmir?” – Fransız çobanyastığı – RESEPT

Tərkibi: 2 baş soğan 4 yumurta 2-3 turş alma 200 q bərk pendir mayonez bəzək: 3-4 cəfəri yarpağı 1/3 yerkökü 2-3 yumurta Soğanı təmizləyib xırda...

koke

“Bomba” kökəsi – RESEPT

“Bomba” kökələrinin hazırlanma qaydasını təqdim edirik. Tərkibi:  xəmir: 3-3,5 st. un 1 st. qaynar su 4 x.q. bitki yağı 1 ç.q. şəkər tozu 1...

Kiyev kotleti

Kiyev kotleti – VİDEORESEPT

Ərzaqlar: Üstü üçün: 4 ədəd toyuğun döş əti Duz İçlik üçün: 200 q kərə yağı 1 balaca dəstə cəfəri (ya da şüyüd) Qızartmaq üçün: 3 yumurta...

julyen

Julyen – RESEPT – VİDEO

Yeməyin reseptini və hazırlanma qaydasını əks etdirən roliki sizə təqdim edirik: İstifadə olunan ərzaqlar: 500 qr. toyuq filesi 500 qr....

ağıllı pirojnalar

“Ağıllı pirojna” – RESEPT

“Ağıllı pirojnaların” hazırlanma qaydasını təqdim edirik: Bu pirojnanı hazırlayanda ərzaqlar qarışır və duru xəmir alınır. Amma sobada...

tavada-lavas

“Lavaş bizimdir” – AÇIQLAMA

Azərbaycan Kulinariya Assosiasiyasının rəhbəri Tahir Əmiraslanovun Modern.az-a verdiyi məlumata görə, ermənilər lavaşın erməni milli mətbəxinə aid...

mətbəx

Mətbəx necə olmalıdır? – MƏSLƏHƏTÇİ

Mətbəxdə yemək bişirmək üçün lazım olan hər bir avadanlıq olmalıdır. İstər 5 m2, istərsə də 25 m2, yəni sahəsindən asılı olmayaraq mətbəxin...