yemek

Qatıqlı kartof şorbası necə hazırlanır?

Baxış sayı: 553

Tərkibi:

Kartof – 4 ədəd

Qatıq – 2 st.

Sarımsaq – 2 diş

Quru nanə – 2 x.q.

Zeytun yağı – 1 x.q.

Su – 2 st.

Duz, istiot – zövqə görə

 

Hazırlanması:

Qabığı soyulmuş kartof xırda, dördkünc formada doğranılır, suda bişirilib soyudulur (suyu atılmır). Qatıq, zeytun yağı, xırdalanmış sarımsaq, quru nanə qarışdırlır. Soyudulmuş kartof qarışıma əlavə olunur. Üzərinə duz, istiot səpilir. Kartoflu şorba soyuq halda servis edilir.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir