Bölmə:Mətbəx
Heyva dolması necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Dek 21, 2020
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sizə heyva dolmasının hazırlanmasından bəhs edəcəyik. ...
Həmişə qızartma olmaz: Balıq şorbası
Dek 18, 2020
İnqrediyentlər 1 ədəd orta ölçülü balıq 6 stəkan su 3 x.q. yağ 1 ədəd soğan 1 diş sarımsaq 1 ədəd böyük kök 1 ədəd dəfnə yarpağı ½ dəstə...
Balqabaq şirniyyatını belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Dek 14, 2020
Ana vətəni Amerika olan bir bostan bitkisindən bəhs edəcəyik: Zoluşka nağılında faytona çevrilən, müxtəlif ölkələrdə cadugərlər bayramının simvolu...
Dünyanın ən məşhur SOUSLARI
Dek 10, 2020
Sous istənilən əsas yemək və ya qarnir üçün nəzərdə tutulan duru ədviyyatdır. Əvvəllər souslar qidaya duzlu ədviyyat kimi qatılırdı. Məsələm...
Xaşıl necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Dek 07, 2020
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə daha çox havanın soyuq keçdiyi günlərdə hazırlanan xaşılın necə...
Almalı əriştə belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 30, 2020
“Gencaile.az“ saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə almalı əriştənin hazırlanma qaydası haqda danışacağıq. ...
Sıxca sousu necə hazırlanır?
Noy 26, 2020
“Gencaile.az” saytı “bu gün nə bişirim” deyə düşüünənlər üçün Qarabağın məşhur sıxca sousunun hazırlanma qaydasını təqdim...
“Şeşrəngi”ni belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 23, 2020
Qarabağ mətbəxi Azərbaycanın ənənəvi milli mətbəx mədəniyyətinin tərkib hissəsidir. Tarixən başqa regionların mətbəxləri ilə qarşılıqlı...
Mətbəxi həyat tərzinə çevirənlərə 15 tövsiyə
Noy 19, 2020
Mətbəxdə vaxt keçirməyi sevirsiniz? Xəyalınıza mətbəxdə musiqi sədaları altında yemək bişirərkən əyləndiyinizi gətirsəniz də, gözlərinizi...
Tavada parmesanlı toyuğu belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Noy 16, 2020
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə tavada parmesanlı toyuğun hazırlanması haqda danışacağıq. ...
SON MÜZAKİRƏLƏR