Bölmə:Mətbəx

Stroganoff

“Stroganoff”u belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə oxucularımızı İtaliya mətbəxinin xüsusi yeməklərindən olan “Stroganoff”un...

nar salati

Nar salatını necə hazırlamalı?

Vaxtaşırı oxucularını müxtəlif mətbəx nümunələri ilə tanış edən “Gencaile.az” saytı bu dəfə oxucularına nar salatının hazırlanma...

badimcanli gobelek

Badımcanlı göbələk belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sizi badımcanlı göbələyin necə hazırlanması ilə tanış edəcəyik....

et

Qoyun və mal ətinin düzgün bişirilmə qaydası necədir?

Gah dolma yumşaq alınmır, gah da kotletlər taxta kimi quru olur. Hələ daş kimi bərk kababdan danışmırıq. Bunların səbəbini isə çox vaxt istifadə...

qida, kolbasa, xəbərdarlıq

Toyuq kolbasasını özünüz hazırlaya bilərsiniz – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Marketlər müxtəlif cür toyuq kolbasaları ilə doludur. Sexlərdə toyuq kolbasasını hazırlayarkən onun dərisi, bəzən sümüyü və lazımsız hissələrini...

corek

Ləzgi “xran fu”, yəni xərək çörəyi necə bişirilir?

Ləzgi çörəyini yüz müxtəlif çörəyin arasında ayırd etmək olar. Yastı, yumru, üstü isə deşik-deşik olur. Xüsusi ləzgi xərəyində ocaq üzərində...

tort

Tortu tavada necə hazırlamalı? – RESEPT

Əgər şirniyyat sevir, ancaq onu hazırlamaq üçün vaxt tapa bilmirsinizsə, bu yazı məhz sizin üçündür, çünki bu gün sizə tez hazırlanan tort resepti...

Tiramisu

Tiramisu şirniyyatını belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Şirniyyat yəqin yeganə qida növüdür ki, onu həm depressiyada olanda, həm də çox xoşbəxt olduğumuz anlarda yemək istəyirik. Bəzi şirniyyatlar vardır ki,...

balqabaq puresi

Ən yaxşı balqabaq püresini necə hazırlamaq olar?

Vaxtaşırı oxucularını mütəlif yeməklərin hazırlanma qaydası ilə tanış edən “Gencaile.az” saytı  bu gün balqabaq püresini hazırlamağın...

Zirincli toyuq salati

Zirincli toyuq salatı belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sizə  zirincli toyuq salatının hazırlanması ilə tanış edəcəyik....