Bölmə:Mətbəx
Qoz-fındığın, tum və toxumların isladılmasının faydaları
Mar 12, 2016
Tərkibindəki zəhərli və zərərli maddələri aradan qaldırmaq və ya azaltmaq üçün həmçinin faydalarının artırmaq və orqanizm tərəfindən daha asan və...
Balığı necə bişirməli? – Həm faydalı olsun, həm də ziyansız
Mar 08, 2016
Balıq insan orqanizminə çox xeyirlidir . Bəs balığı necə bişirək ki, tərkibindəki omeqa-3 ölməsin? Baliğı qızardıb yemək nə qədər dadlıdırsa,...
Tahir Əmiraslanov: “Yemək bişirməyi kişi işi hesab etmirdim”
Mar 01, 2016
Hələ 5 yaşından özünü ailənin kişisi hesab edib. Düşünür ki, oğlan uşağı kişilik məktəbini ilk dəfə bacılarından öyrənir. Çünki kişilik...
Dondurulmuş qidalar zərərlidir?
Fev 29, 2016
Son illər dondurulmuş və konservləşdirilmiş tərəvəz, meyvə və digər qidaların istehsalı daha da artır. Təbii ki, əksər ailələr dondurulomuş...
Mətbəxi qoxudan təmizləməyin asan yolu
Fev 29, 2016
Bəzi yeməklərin qoxusu uzun müddət mətbəxdən getmir, hətta başqa otaqlara da yayılır. Bunun qarşısını almaq üçün “Gencaile.az”-ın...
Ləzzətlə yediyiniz pendirin tərkibini bilirsiniz?
Fev 27, 2016
Pendir – demək olar ki, hami tərəfindən sevilən çox xeyirli və dadlı süd məhsuludur. Onun xeyirli xüsusiyyətləri qida dəyərinə bağlıdır....
Dadlı və faydalı – səhər yeməyi
Fev 22, 2016
Səhər yeməkləri həm dadlı, həm də xeyirli olmalıdır. Müsli – səhər yeməkləri üçün ən yaxşı variantdır. Müsli tez mənimsənilir, vitamin və...
Xüsusilə, göyərtiləri bu qarışığın içində saxlamadan yemək məsləhət deyil
Fev 19, 2016
Əkinçilikdə istifadə edilən sintetik gübrələr səbəbindən, meyvə və tərəvəzlər kimyəvi maddələrin təsirinə məruz qalır. Bu isə insan səhhətinə...
Novruz süfrəsi üçün “Səbət” salatı
Fev 18, 2016
Qarşıdan ilk çərşənbə gəlir. Bayram axşamlarında süfrənizi adət-ənənələrə uyğun bəzəmək arzusunda olsanız da, hər il özünüzü təkrarlamaq...
Göbələklə kələm dolması
Fev 17, 2016
Gencaile.az göbələklə kələm dolmasının hazırlanma qaydasını təqdim edir Tərkibi: ağ kələm 2 x.q. bitki yağı 500 q göbələk 2 x.q. tomat pastası...















































































































































































SON MÜZAKİRƏLƏR