Bölmə:Mətbəx
Bananlardakı qan ləkələri bakterial xəstəlik imiş – RƏSMİ
Fev 02, 2016
Son günlər facebook sosial şəbəkəsində bananla bağlı insanları qorxuya salan faktlar yayılıb. İddiaya görə, belə bananların tərkibinə QİÇS...
Qışda iştahanı artırmayan şorba – RESEPT
Yan 26, 2016
Qışda, soyuq havalarda vaxtımızın çoxunu evdə, televizor önündə nəsə atışdıraraq keçirməyə meylli oluruq. Məlumdur ki, qışın bu soyuq günlərində...
Bu yeməkləri təkrar isitmək olmaz
Yan 20, 2016
Diyetoloqlar bildirib ki, bəzi qidaları təkrar-təkrar isitmək olmaz. Çünki bu, həzm problemlərinə, hətta qida zəhərlənmələrinə yol aça bilər....
Müxtəlif souslu makaron RESEPTLƏRİ
Yan 11, 2016
“Gencaile.az” Aile.lent.az-a istinadən hazırlaya biləcəyiniz dadlı makaron yeməyi reseptlərini təqdim edir. Tərəvəzli, kəpəkli makaron (4...
Sobada holland pendirli kartof püresi
Yan 06, 2016
Asan və nisbətən ucuz nahar təklifi. Evinizdə özünüzə ləzzətli yemək hazırlayın. Kartofu hər kəs sevir. Bu səfər belə bişirin. Lazım olan...
Kökəlmək istəmirsinizsə, Yeni il süfrənizə bu qidaları düzün – TÖVSİYƏ
Yan 01, 2016
Yeni ilə mədə problemləri, qəbzlik, ürək bulanması şikayətləri və kalorilərlə girmək istəmirsinizsə, Yeni il gecəsi yeyəcəyiniz qidalar mövzusunda...
Şokaladlı bananı belə hazırlayın – VİDEO
Dek 25, 2015
Şokaladlı banan həm görünüşü, həm də dadı etibarilə övladınız üçün cəlbedici olacaq. Bunu ona mütləq daddırın. Aşağıdakı videoda şokaladlı...
Quru paxlalıları bişirməyin düzgün QAYDASI
Dek 25, 2015
Quru paxlalıların doğru üsulla bişirilməsi sağlamlıq baxımından əhəmiyyətlidir. “Gencaile.az”-ın Aile.lent.az-a istinadən məlumatına görə,...
“Şaxta baba” piroqu – Xanımlar oxusun!
Dek 24, 2015
Tərkibi: 4 st. un 1/2 st. şəkər tozu 2 paket quru maya (20 q) 1 ç. q. duz 1/2 st. süd 1/4 st. su 100 q yağ 2 yumurta 2 kişmiş 2 yumurtanın sarısı qırmızı...
Balığın təzə olduğunu necə anlayaq? – QAYDALAR
Dek 10, 2015
Balıq ürək-damar xəstəliklərinə qarşı qoruyucu təsir edir. Sümüklərin əriməsini əngəlləyir. Zehni açaraq, hafizə itkisi ilə unutqanlığa qarşı...
SON MÜZAKİRƏLƏR