238482

Bədəvi şorbası – FOTOLAR

Baxış sayı: 795

Milli.Az vpuzo.ru-ya istinadən “bədəvi şorbası”nın hazırlanma qaydasını təqdim edir:

238482

Tərkibi:
0,5 st. mərcimək
0,5 st. perlova
2-3 baş soğan
300 ml qatıq
150 ml xama
3 x.q. kərə yağı
2,5 st. un
1 x.q. qarğıdalı nişastası
duz
istiot

Ayrı-ayrılıqda perlovanı, mərciməyi qaynadın. Əgər çox bişərlərsə, qorxulu deyil.



Bitki yağında xırda doğranmış soğanı qızardın.



Nişastanı 0,5 st. soyuq suda əridin.

Qazana qatıq tökün, xama, suda əridilmiş nişasta, 2 st. su əlavə edib yaxşıca qarışdırın.

Perlova, mərcimək, qovrulmuş soğanı əlavə edin. Qaynayanda ocağı azaldıb qarışdıraraq daha 15 dəqiqə bişirin.



Duz və istiot əlavə edin.

Süfrəyə tərəvəzlərlə verə bilərsiniz.



Nuş olsun!




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir