KONFET

“Çinar” konfeti belə hazırlanır – RESEPT

Baxış sayı: 882

Tərkibi

300 qr taxta peçenye

125 qr qovurulmuş qoz

125 qr qovurulmuş fındıq

100 qr kərə yağı

1 banka qatılaşdırılmış süd

2 ədəd piletka qara şokolad

 

Hazırlanması

Peçenye və qovurulmuş qoz fındığı ət maşınından keçirik. Onun üzərinə qatılaşdırılmış süd və buxarda əridilmiş yağı əlavə edib qarışdırırıq. Hazır qarışımı bir qaba yayıb soyuducuya qoyuruq. Sonra onlar doğranıb buxarda əridilən şokolada batırılır və üzərinə doğranmış püstə tökülür. Yenidən soyuducuda bir qədər gözlətdiririk.

Nuş olsun!




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir