rs34_alma_sobada_03

Alma qəlyanaltısı – RESEPT

Baxış sayı: 1. 864

Ərzaqlar:

3 ədəd turş alma

1 ədəd limon

1/2 ç.q kəklikotu

1/2 ç.q nanə qurusu

Duz

Istiot
Hazırlanması:

Almaları yuduqdan sonra qabığını soyuruq. Almaların ortasını çıxardırıq.

Almaları 0.5 sm qalınlığında dairəvi doğrayırıq.

Doğranmış almanı qaba lay şəklində düzürük.

Linonun suyunu sıxıb almanın üstünə tökürük.

Almaların üstünə zövqə görə duz və istiot da səpib kəkotu ilə nanə qurusunu səpirik.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir