meyve_terevez_00

Bu qidaları soyuducuda saxlamaq xərçəngə səbəb olur – SİYAHI

Baxış sayı: 1. 565

Alimlər bir sıra qidaları soyuducuda mühafizə etməyin insan orqanizmi üçün təhlükəli olduğunu açıqlayıblar.

Mütəxəssislər bildiriblər ki, müəyyən qidalar soyuducuda qaldıqda onların tərkibində kimyəvi reaksiyalar gedir. Onları yedikdə orqanizmdə toksit yığılır, xərçəngə yaxalanma riski artır.

Həmin qidaları təqdim edirik:

Pomidor

Tumlu bütün meyvələr

Qəhvə

Zeytun yağı

Bal

Soğan

Sarımsaq

Kartof

(publika.az)




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir