yemeye ne var

Gülkələmi şorbası belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Baxış sayı: 533

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə gülkələmi şorbasının hazırlanma qaydasını təqdim edəcəyik.

 

Tərkibi:

400 q gülkələmi

300 q toyuq filesi

göy soğan və ya 150 q baş soğan

duz

istiot

gul kelemi sorbasi

Hazırlanması:

Fileni kubik doğrayın. Soğanı xırdalayın. Toyuq ətinin üzərinə 2 l su töküb qaynamağa qoyun. Qaynara düşəndən sonra daha 15 dəqiqə qaynadın (kəfini yığın). Soğanı əlavə edin. Gülkələmini əlavə edin. Duz, istiot vurun, 10 dəqiqə bişirin. Blenderin köməyilə əzin. Süfrəyə verərkən üzərinə doğranmış göyərti səpin.

Nuş olsun!

 

Təqdim etdi: Məsudə Sultan




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir