yemeye ne var

Qatıqlı kabak necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Baxış sayı: 594

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə qatıqlı kabak reseptini təqdim edəcəyik.

 

Tərkibi:

500 qram kabak

İstənilən miqdarda sarımsaq qatığı

 

Sous üçün:

Yağda qızdırılan çili bibəri

kabak

Hazırlanması:

Qazanda suyu qaynadıb duz əlavə edək.

Kabakların qabığını soymadan düzgün soyma köməyi ilə julien’i soyaq.

Kabaklar yumşalana qədər duzlu suda bişirin.Kabakların suyunu boşaldıb boşqablarda paylaşaq.

Üzərinə istənilən miqdarda sarımsaq qatıqını və sonda sousu tökək.

Sous üçün yağı bir tavada qızdırıb üzərinə çili bibəri əlavə edək, çili bibəri bir az qızarınca ocaqdan alaq

Nuş olsun!

 

Təqdim etdi: Məsudə Sultan




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir