tort

Unsuz rulon necə hazırlanır? – “ŞİRİN SÜFRƏ”

Baxış sayı: 402

Bu gün evinizdə qonaq qarşılayacaqsınız və asan hazırlanan desert axtarışdasınızsa,  rulon şirniyyatı ən yaxşı seçimdir. Onun ən böyük özəlliklərindən biri unsuz hazırlanmasıdır.

Beləliklə, “Gencaile.az” saytının  instagram sosial şəbəkəsindəki  “my_ sweet_house_1” səhifəsinə istinadən təqdim etdiyi “Şirin süfrə” rubrikasında  evdə asanlıqla hazırlaya biləcəyiniz rulon reseptini təqdim edirik:

 

Lazım olan ərzaqlar: 

Kərə yağı – 50 q;

Peçenye – 200 q;

Kəsmik – 150-170 q;

Kakao – 30 q;

Qatılaşdırılmış süd – 160 q;

Naringi – 5 ədəd.

 Hazırlanması:

Kərə yağı əvvəlcə əridilməlidir və sonra kakao, qatılaşdırılmış südün bir hissəsi, əzilmiş peçenye ilə qarışdırılmalıdır.

Alınan məhlul iki qat yapışqan rulon içində yuvarlandırılır. Qatılaşdırılmış südün ikinci yarısı kəsmik ilə ayrıca birləşdirilməlidir və qarışdırıcı ilə qarışdırılmalıdır.

Kütləvi homojen olmalıdır. Sonra baza üzərində paylanmalıdır. Üstünə naringi dilimlərini qoyun. İstəyirsinizsə, sitrus meyvələri hər hansı digər meyvə ilə əvəz edə bilərsiniz. Məsələn, banan və kivi əla seçim olardı.

 

Damaq dadınıza uyğun tortların sifariş olunması üçün aşağıdakı səhifəyə müraciət edə bilərsiniz.

https://www.instagram.com/my_sweet_house_1/




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir