yemeye ne var

Kəsmik ilə sendviç necə hazırlanır? – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Baxış sayı: 477

Çox vaxt qəlyanaltı üçün kolbasa və ya pendir ilə sendviç hazırlanır. Bu cür qəlyanaltıları işə götürməkdə çox rahatdır. Çünki onlar aclığınızı tez qarşılayır.

Pendir nadir hallarda sendviçin tərkib hissəsi kimi görünür. Ancaq əslində pendirdən də çox dadlı və rahat sendviç hazırlamaq mümkündür. “Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında məhz bu haqda danışacağıq.

 

Lazım olan ərzaqlar: 

Bir paket kəsmik (təxminən iki yüz qram);

Səkkiz ədəd ağ çörək və ya bulka;

2-3 diş sarımsaq;

Təzə şüyüd (orta dəstə);

Bir az yağ.

sandevic

Hazırlanması:

Əvvəlcə tavanı qızdırmaq və ona az miqdarda yağ tökmək lazımdır. Bundan sonra çörəyi diqqətlə qızardın. Bir az qızaran kimi prosesi dayandırın. Sarımsağı götürün və doğrayın. Qızardılmış çörəyin üzərinə sürtün.

Qalan sarımsağı bıçaqla doğrayın. Yuyulmuş şüyüdləri də doğrayın. Bu komponentləri kəsmiklə birləşdirib homojen bir kütlə əldə edin.  Sonda hazırlanmış qarışığı çörəyin arasın yayın. Alınan sendviçin dadından doymayacaqsınız.




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir