Bölmə:Mətbəx
İspanaqdan fisincanı belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Fev 24, 2020
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün oxucularımıza ispanaqdan fisincan hazırlanmasının qaydasını təqdim...
Ciyər paşteti necə hazırlanır?
Fev 20, 2020
Daim oxucularına yemək reseptləri təqdim edən “Gencaile.az” saytı bu dəfə sizi dadlı, ləziz yeməklərdən olan ciyər paştetinin necə hazırlanması...
Yaşıl noxudlu toyuğu belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Fev 17, 2020
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə oxucularımıza yaşıl noxudlu toyuğun hazırlanma qaydasını təqdim...
Yerkökü salatı necə hazırlanır?
Fev 13, 2020
Daim oxucularını maraqlı yemək reseptləri ilə tanış edən “Gencaile.az” saytı bu dəfə sizi yerkökü salatının necə hazırlanması ilə tanış edir....
“Stroganoff”u belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Fev 10, 2020
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə oxucularımızı İtaliya mətbəxinin xüsusi yeməklərindən olan “Stroganoff”un...
Nar salatını necə hazırlamalı?
Fev 06, 2020
Vaxtaşırı oxucularını müxtəlif mətbəx nümunələri ilə tanış edən “Gencaile.az” saytı bu dəfə oxucularına nar salatının hazırlanma...
Badımcanlı göbələk belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Fev 03, 2020
“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sizi badımcanlı göbələyin necə hazırlanması ilə tanış edəcəyik....
Qoyun və mal ətinin düzgün bişirilmə qaydası necədir?
Yan 30, 2020
Gah dolma yumşaq alınmır, gah da kotletlər taxta kimi quru olur. Hələ daş kimi bərk kababdan danışmırıq. Bunların səbəbini isə çox vaxt istifadə...
Toyuq kolbasasını özünüz hazırlaya bilərsiniz – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”
Yan 27, 2020
Marketlər müxtəlif cür toyuq kolbasaları ilə doludur. Sexlərdə toyuq kolbasasını hazırlayarkən onun dərisi, bəzən sümüyü və lazımsız hissələrini...
Ləzgi “xran fu”, yəni xərək çörəyi necə bişirilir?
Yan 23, 2020
Ləzgi çörəyini yüz müxtəlif çörəyin arasında ayırd etmək olar. Yastı, yumru, üstü isə deşik-deşik olur. Xüsusi ləzgi xərəyində ocaq üzərində...
SON MÜZAKİRƏLƏR