Bölmə:Mətbəx

yemeye ne var

Pendir şorbası belə hazırlanır -“YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Pendir şorbası, kremli və zəngin dadı ilə tanınan bir yeməkdir. Yumuşaq və kremli şorba sevənlər üçün ideal bir seçimdir. Beləliklə,...

668e424d12443668e424d124441720599117668e424d1243d668e424d12440

Qonaqlarınızı ovsunlayacaq fransız qəlyanaltısı

Bu fransızlar olduqca qəribədir. Soğandan mürəbbə düzəldirlər, pendirlə ərik bişirirlər. Ancaq zövqlər haqqında mübahisə etmək olmaz....

yemeye ne var

Dadlı meyvə salatını necə hazırlayaq? -“YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Meyvə salatları eyni vaxtda çox miqdarda vitamin istehlak etməkdə faydalıdır. Bu salatın üstünlüyü həm də şirniyyatlardan imtina etməyə kömək edir....

yerkoku ve zencefil sorbasi

Yerkökü və zəncəfil şorbası necə hazırlanır?

Yemək hazırlamağı və yeməyi sevənlər üçün mütamadi olaraq dadlı reseptlər təqdim edən “Gencaile.az” saytı bu dəfə oxucularına yerkökü...

tort

Süd tortu necə hazırlanır? – “ŞİRİN SÜFRƏ”

“Gencaile.az” saytının  instagram sosial şəbəkəsindəki  “my_ sweet_house_1” səhifəsinə istinadən təqdim etdiyi  “Şirin...

sire

Yayda evdə hazırlanan soyuq içki ilə tanış olun – SİZƏ ÖZƏL

İsti havalarda bol maye qəbul etmək hamımız üçün həm qaçılmaz, həm də çox zövqlü bir ehtiyacdır. Elə isə, bu yay sizi və yaxınlarınızı standart...

yemeye ne var

Lobya dolması belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Lobya dolması lobyaya ədviyyatlı ət və düy qarışığı ilə doldurularaq hazırlanır. Ənənəvi Azərbaycan mətbəxində populyar bir yeməkdir və həmçinin...

kartof

Kartofu düzgün qızartmağın 5 vacib qaydası

Kartof qızartması hər kəs üçün əlçatan bir yeməkdir. Ancaq hər nə qədər asan olsa da, onu hamı düzgün qızarda bilmir. Sadə bir yemək hazırlayarkən,...

yemeye ne var

Yay aylarının əvəzolunmaz salatları – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Yayda hazırlayabileceğiniz çox sayda təzə və yüngül salat var. Bu salatlar tək başına bir yemək olaraq və ya digər yeməklərlə birgə təqdim edilə...

metbex

Dadlı yemək bişirmək üçün əsas qaydalar

Dadlı yemək bişirmək üçün bir neçə əsas qayda var ki, bu qaydalar həm peşəkar aşpazlar, həm də həvəskarlar üçün faydalıdır. Bu qaydaları tətbiq...