Bölmə:Mətbəx

etir

Restoranlar sizi səs və qoxu ilə necə aldadır?

Niyə bəzi restoranlar daş şəklində plitələr üzərində yeməkləri verir, digərlərində isə mütləq təzə  çörəyin qoxusu olur və Fransız şansonu...

makaronlu noxud sorbasi

“İftar süfrəsi” – 5-ci gün

“Gencaile.az” saytı Ramazan ayının ilk günündən start verdiyi “İftar menyusu” rubrikasını davam etdirir. Bu gün sizə doyumlu və gün...

qaz qizartmasi

“İftar menyusu” – 4-cü gün

“Gencaile.az” saytının  “İftar menyusu” rubrikasında bu gün oxucularımıza alma kartof və ədviyyat ilə qızardılmış qazın...

kinoa plovu

“İftar menyusu” – 3-cü gün

Kinoa orqanizm üçün ən faydalı qidalardan biridir. Ölkəmizdə son bir neçə ildə tanınmağa başlayan bu taxıldan siz də dadlı və faydalı yeməklər...

yasil noxudlu toyuq

“İftar menyusu” – YENİ RUBRİKA

Ramazan ayının başlaması ilə əlaqədar olaraq bu gündən etibarən “Gencaile.az” saytı yeni rubrikaya start verir. “İftar menyusu”...

yupi perojnasi

“Vupi” pirojnası necə hazırlanır?

Hər həftə sizə mətbəx nümunələri təqdim etmək ənənəmizi davam etdiririk.  Bu dəfə sizə hazırlanması çox asan amerikan pirojnasının reseptini...

TOYUQ BOZARTMASI

Toyuq bozartmasını belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az”  saytının “Yeməyə nə var?”  rubrikasında bu gün oxucularımıza toyuq bozartmasının hazırlanma qaydasından bəhs edəcəyik.  ...

yemek

Evdə ət olmayanda bişirəcəyiniz 4 dadlı yemək – VİDEO

Şübhəsiz ki. Azərbaycan mətbəxində ətli yeməklər üstünlük təşkil edir. Amma təbii. milli kulinariyamızda ətsiz təamlar da az deyil. Üstəlik....

TEREVEZLI OMLET

Tərəvəzli omleti belə hazırlayın – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu dəfə sizə tərəvəzli omletin hazırlanma qaydasından bəhs edəcəyik.  ...

feselli

Fəsəli necə bişirilir?

Bu gün elə də kütləvi bişirilməyən fəsəlini bir çox bölgələrdə, xüsusilə də kəndlərimizdə ağbirçək nənələrimiz, zəhmətkeş analarımız...