yemeye ne var

Badımcan əzməsi belə hazırlanır – “YEMƏYƏ NƏ VAR?”

Baxış sayı: 967

“Gencaile.az” saytının “Yeməyə nə var?” rubrikasında bu gün sizə badımcan əzməsinin hazırlanma qaydasından bəhs edəcəyik.

 

Tərkibi:

2 badımcan

2-3 diş sarımsaq

2 x.q. yoqurt (qatıq)

duz

cəfəri

20 qr. kərə yağı

pul bibər

 badimcan ezmesi

Hazırlanması:

Badımcanı sobada közləyin. Tam bişəndə qabığını soyun. Blendorun qabına badımcan, sarımsaq, cəfəri qoyun və blendordan keçirin. Duz və qatıq əlavə edib yaxşı qarışdırın. Boşqaba düz şəkildə yığın. Balaca tavada kərə yağınə əridin və içinə pul bibər tökün. Qovurub badımcanın üstünə tökün.

Nuş olsun!




Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir